Festa Major Mollet 2006

By: juanmafc

Nov 02 2006

Category: fotografía eventos

1 Comment

Foto de una «geganta» de «La colla de geganters» de Mollet del Valles. Se llama Guillema. Al fondo podemos ver al Alcalde y a la cantante Beth, que hizo de pregonera. También estaban en el balcón «els caps de colla» de Morats y Torrats.

One comment on “Festa Major Mollet 2006”

  1. GUILLEMA GUAPA!!!! SOLS VULL DIR Q LA GENT DEL MON DE LA FAL.LERA GEGANTERA, QUAN EN UNA TROBADA LA COLLA DE MOLLET HI ÉS ES NOTA, XQ HI HA LA DIVERSIÓ DE LA PERCUSSIÓ I LES GRALLES QUE ET FAN VOTAR FINS NO PODER MÉS AIUOX ES EL QUE EM PASSA CADA ANY Q VAIG A LA TROBADA DE GEGANTS DE MOLLET, ENDAVANT MOLLET!SOU UNA DE LES MILLORS CIUTATTS GEGANTERES QUE HIO HAN HAGUT,GRÀCIES A VOSALTRES VAIG ANAR DESCUBRINT MICA EN MICA EL MÓN DE FAL.LERA,I AVUI PUC DIR QUE ES EL MILLOR Q MA PASSAT.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *